Diçka e madhe po vjen në Gjirokastër, plasin ofertat te klinika ‘Shendident’

Klinika e mirënjohur dentare ‘Shendident’, e cila prej pak kohësh është prezente edhe në Gjirokastër, vjen kësaj radhe me një super ofertë për të gjithë studentët e Universitetit ‘Eqrem Çabej’.

Çdo shërbim dentar do të ofrohet kundrejt një pagese nga 700 deri në 1000 lekë të reja. Nxitoni të përfitoni nga kjo risi e dhe ofertë e papërsëritshme e ‘Shendident’.

Klinika ndodhet në rrugën ‘Reshat Kokalari’, pranë tregut të fruta perimeve Gjirokastër. Numër kontakti 069 52 34 087.