10 pornostaret më të pasurat e botës

porn-pasuria-00009Industria pornografike sot është një prej industrive më të përhapura dhe të ndjekura.

Qarkullimi i kësaj industrie llogaritet deri në 15 miliardë dollarë.

Femrat e mençura të kësaj industrie përpos ekspozimit të trupit të tyre ‘përvëlues’ kanë arritur të shndërrohen edhe në biznesmene shumë të suksesshme dhe fitojnë shuma marramendëse.

Do të befasoheni sesa para fitojnë këto pornostare. Më poshtë ju sjellim listën e më të pasurave në botë sëbashku me fotot e tyre të nxehta. Mos i humbisni:

Nikki Benz: Para së të futej në botën e pornografisë, ajo punonte si modele veshjesh të brendshme dhe si striptizere. Pasuria e saj llogaritet të jetë rreth 1 milionë dollarë.

Asa Akira:  Pasuria e saj momentale vlerësohet rreth 1.5 milionë dollarë.

Lisa Ann: Pasuria e saj llogaritet të jetë 2 milionë dollarë.

Sunny Leone: Vlera e pasurisë së saj llogaritet të jetë 2.5 milionë dollarë.

Sasha Grey:  Rreth 3 milionë dollarë.

Jenna Haze:  Me pasuri të vlerësuar rreth 3.7 milionë dollarë.

Bree Olson:  Vlera e pasurisë së saj është 5 milionë dollarë.

Jesse Jane: Pasuria e saj llogaritet të jetë rreth 8 milionë dollarë.

Tera Patrick: Ajo ka akumuluar një pasuri prej rreth 15 milionë dollarësh.

Jenna Jameson: Ajo ka një pasuri prej 30 milionë dollarësh.