“Bashki të Forta”, plotësoni sondazhin për caktimin e prioriteteve të komunitetit në Libohovë

“Bashki të Forta”, plotësoni sondazhin për caktimin e prioriteteve të komunitetit në Libohovë

Këshilli Bashkiak i Libohovës me ndihmën e projektit “Bashki të Forta” ka hartuar dhe publikuar një sondazh online, i cili jep informacione për mënyrën si janë shpenzuar fondet publike në bashki gjatë vitit 2020 duke dhene mundesi tërheqjen e mendimit të qytetarëve, të biznesit, shoqërisë civile dhe medias lidhur me prioritetet për shërbimet / funksionet […]

S’ka surpriza, PS fiton sërish 3 mandate në Gjirokastër

S’ka surpriza, PS fiton sërish 3 mandate në Gjirokastër

Partia Socialiste në Gjirokastër ka arritur të mbajë 3 mandate deputetësh. Në përfundim të numërimit të votave në KZAZ-në 80, PS ka marrë 9767 vota, PD 6538 vota dhe LSI 2129 vota. Ndërkohë në rang qarku PS ka marrë 24531 vota, PD 13971 dhe LSI 5778 vota. Drejtuesi politik i socialistëve në këtë qark, Bledi […]

Nis numërimi i votave edhe në Libohovë

Nis numërimi i votave edhe në Libohovë

Ka nisur numërimi i votave edhe në KZAZ-në e Libohovës.  Pritet të numërohen 9 qendra votimi. Krahasuar me 2017 në Libohovë ka rreth 400 votues më pak për shkak sepse nuk ka pjesëmarrja nga emigrantët që vijnë nga Greqia. Ndërkohë numërimi ka nisur në Memaliaj e Tepelenë. Nga numërimi i 3 kutive të para të numërimit […]

1 2 3 634