5 plazhet më të mira në Shqipëri sipas Lonely Planet (FOTO)

Portali i njohur “Lonely Planet” ka realizuar disa guida për Shqipërinë duke prezantuar plazhet dhe pikat e tjera turistike që mund t’u interesojnë turistëve.

Kjo faqe ka zgjedhur edhe 5 plazhet më të mira.

“Pavarësisht ndryshimeve, Shqipëria ka disa plazhe idilike dhe që të lënë pa frymë”, shkruan LP.

Ja 5 plazhet më të mira sipas saj, shoqëruar me foto:

Palasa

Dhërmi

Ksamil

Bunec

Himara