Big Brother ‘vjen’ në Gjirokastër, Fotinia fiton çmimin e parë

Big Brother Albania ka përfunduar sonte në mbrëmje edicionin e 9-të. Cifti fitues u shpall Fotinia dhe Danieli.

Vajza nga Gjirokastra arriti të shkonte deri në finale dhe më pas të kurorëzohej si fituese bashkë me partnerin e saj.