Ekzekutimet makabre të ISIS, u pritet koka me shpatë tre personave (Imazhe të rënda)

Ekzekutimet makabre të Shtetit Islamik nuk ndalen. Në veri të Irakut u janë prerë kokat me shpatë tre personave. Fillimisht është një burrë me mjekër, që me mikrofon në dorë lexon vendimin dhe më pas xhelati u pret kokën. Turmat e njerëzve vëzhdojnë skenën e tmerrshme. Të tilla skena përsëriten gjithnjë në territoret e kontrolluara nga ISIS.

267F6E3400000578-2987901-A_crowd_gathers_around_the_outskirts_of_the_traffic_roundabout_t-a-54_1425989300826267F6E4A00000578-2987901-An_elderly_man_reads_to_the_crowd_from_his_notes_in_the_moments_-a-53_1425989297474267F6E5700000578-2987901-One_of_the_blindfolded_victims_kneels_with_his_head_forward_imme-a-52_1425989294095267F6F0400000578-2987901-The_beheading_appears_to_take_place_at_a_traffic_roundabout_in_n-a-51_1425989290314