Emrat e njohur të PD-së që nuk janë fitues, mes tyre edhe Roland Bejko

Kur janë numëruar 1745 nga 5362 në rang vendi dhe shpërndarja e mandateve deri në orën 08:00 të mëngjesit të sotëm është PS 76 mandate, PD 41, LSI 20, PDIU 2 dhe PSD 1 mandat, nuk mund të mos bjerë në sy se shumë nga emrat e njohur të kampit blu nuk janë renditur te fituesit deri tani.

Këta janë 12 kandidatët që deri tani janë humbës

Emrat

Astrit Veliaj

Edmond Isaku

Agron Duka

Luciano Boçi

Olsi Çukaj

Roland Bejko

Andrea Mano

Alban Zeneli

Prec Zogaj

Nard Ndoka

Gert Bogdani

Arben Ristani