Femrat duan që meshkujt t’i dinë këto gjëra për seksin oral

oral-sex-blowjobs-dreamsVërehet qartë nëse nuk jeni pastruar së fundmi.

Trupat djersiten. Djersitja mban erë. Të brendshmet e meshkujve nuk pastrohen vetvetiu! Prandaj, dushet e rregullta janë të rëndësishme nëse dëshironi të pranoni seks oral nga dikush, transmeton Telegrafi.

Nuk është e sjellshme të derdhesh në fytyrën e saj pa e paralajmëruar

Përveç nëse je me dikë që qartazi të ka thënë se dëshiron t’i derdhesh në fytyrë, përndryshe mos e bëj këtë.

Vajzat duhet të ndalen për të marrë frymë ndonjëherë, pasi që jo çdo njeri mund të qëndroj pa frymë për dhjetë minuta

Seksi oral është një maratonë dhe shpeshherë femrat kanë nevojë për pauza që të arrijnë në fund.

Shumica e femrave nuk kanë ide se çfarë duhet të bëjnë me ‘topet e një mashkulli’

A duhet të shtiren sikur nuk janë aty? Dëshironi t’jua lëpijnë? T’jua prekin? Thjeshtë tregoni, pasi që ato nuk janë telepatike!

Askush nuk dëshiron më pozitën 69

Pse të shkatërroni një gjë të mrekullueshme duke e komplikuar me pozicione të çuditshme?

Më së miri është ta bëni një herë njëri e pastaj tjetri.