FOTO +16/ Nis festivali i seksit në Angli

Ai konsiderohet edhe si “Glastonbury i stilit alternativ të jetesës”.

Bëhet fjalë për një festival të mirëfilltë seksi i quajtur Swingfield.

Çiftet paguajnë 180 paund për një qendrim treditor.

Ka festime tradicionale, muzikë, “zonë lojërash” dhe klube me nuanca të theksuara seksuale.

Biletat për meshkujt beqarë jane vetëm 10 përqind e totalit.

Një prej rregullave të rrepta të festivalit është “ jo do të thotë jo”.

Nëse refuzohesh ul kokën dhe largohu, pasi ofertat për seks janë të shumta dhe e vështirë të mos gjesh koha ta “bësh një të shpejtë”.