Kombëtarja kthehet në shtëpi, merr fund ëndrra e kualifikimit

tmp_21446-kombetarja-7-1578604119Ëndrra e Shqipërisë për t’u kualifikuar për më tej ka marrë fund.

Barazimi 3 me 3 mes Hungarisë dhe Portugalisë ka shuar edhe matematikisht shpresat e Shqipërisë.

Hungaria e nisi miri duke kaluar në avantazh tre herë ndaj Portugalisë, që arriti të reagonte në të tre rastet.

Tashmë djemtë e De Biasit duhet të bëjnë gati valixhet për t’u kthyer në atdhe.