Komuna Antigone, 10 ditë pa energji elektrike

lidhje-te-energjisePrej 10 ditesh banoret e fshatrave te Komunes Antigone jane pa energji elektrike. Rrjeti i furnizimit u shkaterrua nga reshjet e dendura dhe furtuna qe perfshiu jugun e vendit.

Banoret apelojne per nderhyrje, ndersa theksojne se i shlyejne faturat ne masen 100%. Nga ana tjeter ata ngrene pretendime se elektricistet e zones se tyre jane te paafte ne profesion. Antigonea eshte nje komune e vogel, 13 km larg qytetit te Gjirokastres