“Mirela Kumbaro gjirokastritja që nuk kursen”, batuta e Ramës për bukën në Labovën e Kryqit (VIDEO)

Teksa ishte në Labovën e Kryqit për promovimin e një bujtine të ngritur falë mbështetjes me fonde qeveritare, kryeministri Edi Rama bën një ftesë për të shkuar aty dhe ndër të tjera për të provuar gatimet vendase. Në dorë ai mban një bukë që e ka përgatitur vetë zonja e shtëpisë. Rama thotë se duhet t’i besoni sugjerimit të tij, pasi di se çfarë flet, por edhe nëse zhgënjeheni do të kompensoheni nga Mirela Kumbaro, gjirokastritja që nuk kursen tha Rama. Shihni videon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edi Rama (@ediramaal)