OSHEE Gjirokastër stakon nesër energjinë elektrike, ja orari dhe zonat ku do s’do të ketë furnizim

OSHEE Gjirokaster njofton per stakim te energjise elektrike diten e neserme ne disa zona.

Njoftimi i plote/ Neser ne daten 24/03/2021 nga ora 6:00’ deri ne oren 7:00′ do te kete stakim dhe tokezim te Zbarrave 35kV te N/stacionit Grapsh. Zona pa energji ne Rrajonin Gjirokaster/Sektori Nepravishte; Drino; Labove; Suhe, Ish Komunat Zagorie, Polican, Zona Reza e Zeze, Derviçan, Fshati Grapsh, Komuna Dropulli I Poshtem, Komuna Dropulli I Siperm. Subjektet private 35/0,4kV Veko, Epipllo Dekor, Morpak, Elka, Gjirofarma, Kakavija, Amita, Pallas, Dervican, Alfa sh.a. (Glina), Dogana Kakavije. Falenderojme abonentet per mirekuptimin 🙏