Policia rreh të riun në mes të qytetit sepse gërvishti makinën e zv.drejtorit të Policisë [VIDEO]

polici-korce-dhune5-CopyNuk ndalet dhuna e policisë ndaj qytetarëve edhe në ato raste kur nuk është e nevojshme. Ditën e sotme, një i ri në qytetin e Korces qe po udhëtonte me makinen e tij, ka përplasur automjetin e zv.drejtorit të Policisë së Korcës, Arben Hasani. I riu i ka kërkuar falje zyrtarit të policisë dhe i tha qe do t’i kompensonte dëmin, por Hasani ka njoftuar grupin e gatshëm. Në vend që ta shoqëronin në rajon, ai është rrahur publikisht në sytë e qindra qytetarëve. Shihni videon: