Rama në Gjirokastër, takim me fermerët në Cepo: Vota për Lulin është votë kundër të ardhmes (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Gjirokastër për disa takime elektorale. Paradite ai është ndalur në zonën e Cepos në një bashkëbisem me fermerë dhe banorë të zonës. Pasdite Rama zhvillon një takim me gra dhe vajza të qarkut Gjirokastër. Më poshtë video e takimit të tij në Cepo.