Fushata në Dropull, PS orienton strukturat drejtuese për javën e fundit

Ndërsa fushata për zgjedhjet lokale ka hyrë në javën e saj të fundit, strukturat e Partisë Socialiste në Dropull janë mbledhur sot në një drekë pune për të diskutuar hapat e mëtejshëm. Dreka u organizua ne Terihat. E pranishme ishte edhe Mirela Leka Cabeli, kryesuesja e listes se kandidateve te PS-se, per Keshillin Bashkiak te Dropullit.Cabeli është pjesë e strukturave të PS-së në Dropull prej gati një dekade dhe falë punës së saj organizative kjo forcë ka patur rezultate të mira në zgjedhje.

Të pranishëm ishin edhe Thanas Xhumba, ish-mësues i Çabeli, Dhimitraq Panajoti, kryetari i PS-së së Dropullit të Poshtëm, Kosta Kuruni, Pandeli Cinga, Marjeta Xhumba, etj përfaqësues të PS-së në Dropull. Në fjalën e rastit, Panajoti vlerësoi kandidaturën e Çabeli për Këshillin Bashkiak si dhe faktin që më shumë se asnjëherë tjetër në listat e kandidatëve ka shumë gra e vajza.

11062110_1447429702225395_8462570642446572982_n1546211_1447430392225326_1197176737622838835_n10255948_1447430142225351_2361785013657950277_n10403384_1447430048892027_9125252624359773659_n10435913_1447430195558679_3113840470137106149_n11391465_1447430348891997_4165000600046868754_n11392885_1447430225558676_7181864246746955973_n11418438_1447451845556514_986232947_n