1 Maji, Tavo ia shtron me mish dhe birra punëtorëve të ndërmarrjes komunale (FOTO)

Deputeti i LSI-së, Vangjel Tavo ka shtruar një drekë për punëtorët e Agjensisë së Shërbimeve Publike në Gjirokastër, apo siç njihet ndryshe si ndërmarrja komunale. Dreka është shtruar me rastin e 1 Majit.

“1 Maji është një ditë e cila nderon punëtorët dhe respekton veprën e duarve të tyre! I lumtur që e kalova këtë ditë me punonjësit e Agjensisë së Shërbimeve Publike të cilët punojnë kur ne festojmë dhe kujdesen për qytetin teksa ne flemë! Me mirënjohje!”, shkruan Tavo në faqen e tij në Facebook teksa shpërndan edhe foto nga dreka, ku ai shoqërohet nga kryebashkiakja Zamira Rami.

/Libohova Online/

Image may contain: 5 people, people sitting, table, drink and indoor

Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

Image may contain: 5 people, people standing and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting, table, drink and indoor

Image may contain: one or more people, people sitting and people standing

Image may contain: 7 people, people sitting and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Image may contain: 3 people, people dancing, people standing and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 8 people, people sitting, people eating, table, drink and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: one or more people, people standing and suit

Image may contain: 6 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 4 people, indoor

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Image may contain: 4 people, people standing and indoor

Image may contain: 7 people, wedding and indoor

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting, people standing and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor