10 llojet e vaginave më të preferuara nga meshkujt

Screen-Shot-2015-07-16-at-11.33.53-PM-300x175Vagina perfekte? Meshkujt i kanë konstatuar si duket, ndërkaq juve do t’iu shkojnë lotë nga të qeshurit!

Me pak angazhim dhe përvojë, meshkujt kanë konstatuar që ekzistojnë 10 lloje vaginash, të cilat kanë rëndësi shumë të madhe për ta.

Me siguri do t’ju shkojnë lotët nga të qeshurit, andaj lexojini:

1 – Vagina në të cilën mund të fundosesh

Është kjo vagjinë e cila, thënë thjesht, është e gjerë. Nëse nuk mund të kënaqesh, lërja ndonjë mjeshtri tjetër.

2 – Vagina e ngushtë

Krejtësisht e kundërt nga ajo nën nr. 1.

3 – Vagina e cila është e ngushtë – në shikim të parë

Kur penetron në të, vetëm “në hyrje” është e ngushtë, dhe pastaj vëren që ke rënë në një shpellë pa fund.

4 – Vagina me buzë të trasha

Në shikim të parë, nuk duket edhe aq tërheqëse.

5 – Vagina e shëmtuar

Kjo mund të jetë nga moskujdesi për ta mbajtur të pastër apo për shkak të ndonjë problemi shëndetësor, i cli mund të jetë shumë i pakëndshëm, varësisht nga shkalla e infeksionit.

6 – Vagina tepër e thatë

Ki parasysh që 90 për qind të rasteve mashkulli është fajtor nëse pjesa më e mirë e meskëmbëve të femrës është e thatë. Shumë punë – pak kënaqësi.

7 – Vagina e cila vështirë arrin orgazmën

Mundohesh 15, apo madje edhe 20 minuta dhe akoma nuk vëren paralajmërim të orgazmës së mrekullueshme femërore, kur ajo fillon të të kafshojë dhe të të gërvishtë me thonj.

8 – Vagina e cila është në terapi me barna

Femra e cila merr barna për qetësim apo barna kontracepsioni mund të ketë probleme me vagjinën e vet. Këtu ndodh kundërefekti – e gjitha bëhet e mrekullueshme, dhe më vonë bëhet sikur shkretëtira.

9 – Vagina e cila ka lytha

Çfarë ka këtu të shpjegohet?

10 – Vagina perfekte!

Kjo është shumë e rrallë. Mirëpo, mund të hasen. Vagina e tillë thjesht ka bashkim perfekt të teksturës së shkëlqyeshme, lagështisë dhe ngushtësisë.