stilNjë stil i ri seksual po qarkullon së fundmi dhe ata që  ekanë provuar thonë se kënaqësia është maksimale.

Udhëzim për femrat: Shtrijuni barkas në krevat, pastaj afrojeni skajin e krevatit pranë vetes që koka dhe shpatullat të varen nga krevati, duke u mbajtur me duar në dysheme. Partneri juaj do të shtrihet mbi ju (sipër jush) me këmbët midis këmbëve tuaja. Nëse ai do, mund të mbahet për supat tuaj.

Përse kjo pozë është e shkëlqyer? Meqenëse këmbët e tij gjenden midis tuajave, mund të prisni veprime të shpejta jashtë-brenda me sasi të madhe sensacioni. Për shkak të pozës suaj “me kokë poshtë”, gjaku ngadalë do të shkojë në tru gjë që do të krijojë ndjenjë të papërshkrueshme, jashtëtrupore erotike.

Megjithatë, kjo pozë kërkon angazhim goxha të lartë andaj përdorni çdo sekondë në atë pozë. Neve gjithashtu kjo pozë na pëlqen, pra mendojmë që edhe juve do t’ju pëlqejë, nëse kërkoni diçka të re dhe më egërsisht.

Këshillë: Mbështillni kyçet përreth pulpave të këmbëve të tij në mënyrë që ta “mbërtheni” menjëherë, pastaj provoni të kapni ritmin rrethor për ndjenë sa më të mirë. Kjo pozë është e përsosur për penetrim të thellë dhe për seks cilësor, prandaj mbyllni sytë dhe kënaqni në çdo çast. /telegrafi/