30 vetë nga Bashkia Libohovë të regjistruar në Platformën e Bashkëqeverisjes me Qytetarët

Socialistët kanë mbledhur sot Asamblenë Kombëtare, ku do të diskutohet mbi analizën e qeverisjes qëndrore dhe lokale. Sa i përket platformës për bashkëqeverisjen, bashkitë që kanë numrin më të lartë të regjistrimeve në portal janë Vlora, Tirana, Berati, Fieri etj. Lidhur me bashkitë e qarkut Gjirokastër, regjistrimet janë si më poshtë:

Gjirokastra: 200 vetë

Tepelena: 180 vetë

Përmeti: 250 vetë

Memaliaj: 190 vetë

Libohova: 30 vetë

Këlcyra: 2 vetë

Dropulli: Asnjë person