4 shenjat e horoskopit të varura nga seksi. Njëra prej tyre është e pangopshme

nd-euml-r-4-shenjat-e-varura-nga-seksi-nj-euml-ra-euml-sht-euml-posa-ccedil-euml-risht-e-pangopshme-dhe-e-gatshme-p-euml-r-gjith-ccedil-ka_hdKryesisht të gjithë e duam seksin, mirëpo në zodiak ka të tillë të cilët thjesht nuk munden pa aktivitete të shtratit. Në vijim, mësoni cilët janë:

Dashi
Po, vërtet është, madje shumë. Periudha e shkurtër pa seks (fjala është për një apo dy ditë) e bën nervoz. Bëhet agresiv ndaj ambientit, andaj më mirë është që të qëndrojmë larg tij. E vetmja gjë që për kohë të shkurtër e qetëson janë filmat pornografikë, mirëpo kjo mund të bëhet shpatë me dy teje: mund ta bëjë edhe më të pezmatuar.

Binjakët
Binjakët e paqëndrueshëm dëshirojnë të kërcejnë nga njëra lule te tjetra, sapo të vërejnë që partneri nuk i plotëson nevojat e tyre të mëdha. Pa seks bëhen të tërbuar dhe shumë të shpërqendruar, andaj nëse vërejnë që në punë bie efikasiteti, duhet ta dini – ka arritur periudha “e thatë”, transmeton Telegrafi.

Luani
Emri tjetër i përshtatet është – lakmitar! Është i pangopshëm dhe seksin e ka në kokë 24 orë. E po, natyrisht, aty mund të ndodhin edhe pushtime, zotërime, e çka jo tjetër? Dhe kur fillon të lavdërohet, vajmedet! Nëse grindeni me Luanin, duhet ta dini që pa seks është së paku 48 orë.

Akrepi
Dhe, ja po ju flasim edhe për Akrepin. Keni dëgjuar shprehjen “i pangopshëm/e pangopshme”? E po ai është i krijuar bash për këtë epitet. Akrepi mund të humbë vetëkontrollin kur është i pakënaqur, mirëpo nëse nuk ka pasur seks një kohë të gjatë, bëhet i tërbuar, sulmues dhe i mundimshëm. Nuk përjashtohet mundësia që gjatë kohës së abstinencës seksuale të kërkojë shërbime të prostitutave./