5 Maji, nderohen dëshmorët në Libohovë (FOTO)

Dita e Dëshmorëve është përkujtuar sot edhe në Libohovë. Kryebashkiakja Luiza Mandi, familje të veteranëve, mësues dhe nxënës bënë homazhe në varrezat e dëshmorëve. Ata vendosën kurora me vule duke nderuar kështu të rënët në luftë.