7 dhe 8 Marsi, si festojnë gratë socialiste në Gjirokastër (FOTO)

Me rastin e festave të 7 e 8 Marsit Forumi i Gruas Socialiste në Gjirokastër organizoi një aktivitet festiv me pjesëmarrjen e mbi 300 grave, mësuese veterane, mësuese të dalluara etj.

Për të përshëndetur këtë event dhe për t’i uruar gëzuar festat ishte e pranishme edhe ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro dhe kreu i PS-së në Gjirokastër, Flamur Golemi. Më poshtë foto nga aktiviteti.

Image may contain: 9 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and people standing

Image may contain: 4 people

Image may contain: 3 people, people standing, people sitting and indoor

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: 2 people, outdoor

Image may contain: 1 person, table and indoor

Image may contain: 2 people

Image may contain: 2 people, people standing, stripes and indoor

Image may contain: 2 people, stripes

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 2 people, people sitting and outdoor

Image may contain: 9 people, people sitting, table and indoor