7 Marsi, kryebashkiakja Mandi uron mësuesit e Libohovës

Nga Luiza Mandi

Në këtë 7 Mars dëshiroj të përcjell urimet e mia më të mira për mësuesit dhe edukatorët e Libohovës. Gëzuar këtë ditë të shënuar të historisë tonë kombëtare.

Të nderuar mësues,

Përulemi me respekt para punës tuaj të përditshme me nxënësit. Në misionin fisnik për edukimin e brezave të rinj ne jemi në krahun tuaj, për t’ju mbështetur në çdo projekt dhe nismë. Eshtë detyrimi jonë i përbashkët për të ruajtur dhe pasuruar më tej traditën arsimdashëse të Libohovës, Zagories, Nepravishtës, Labovës dhe çdo fshati tjetër të kësaj zone.

Mirënjohje e urime u përcjell edhe mësuesve më të vjetër që ndër vite kanë dhënë kontribut në edukimin e brezave me radhë. Shumë prej tyre nuk janë fizikisht mes nesh, por jam e bindur që për aq shumë sa na kanë dhënë kanë zënë një vend të veçantë në memorien tonë të përbashkët.

Gëzuar 7 Marsin!