8 Marsi në Gjirokastër, mjekja Migena Kuro rrëfen jetën mes profesionit, familjes dhe shoqërisë (VIDEO)

Migena Kuro është një mjeke gjinekologe e njohur në maternitetin e Gjirokastrës.

Ajo ka një karrierë rreth 20-vjeçare në mjekësi. Për vite me radhë Migena ka pritur jetë të reja dhe ka ofruar shërbim për nënat që shkojnë në maternitetin ‘Dhimitër Cuçi’ në Gjirokastër.

Duke folur për Tv Gjirokastra ajo rrëfen angazhimin mes profesionit, familjes dhe shoqërisë.