88 me 1, Kuvendi voton ndarjen e re territoriale të Shqipërisë

index(4)Sot Kuvendi i Shqipërisë mbylli punimet e sesionit të dytë parlamentar të Legjislaturës së VIII-të dhe miratoi disa ligje që kerkonin shumice te cilesuar prej 84 votash, mes tyre ishte dhe ndarja e re administrative e vendit. Kjo ndarje mori 88 vota pro dhe 1 vote kunder. Shqiperia do te kete ketej e tutje 61 bashki.