9 klandestinë algjerianë i shpëtojnë policisë në Kakavijë, kapen në Dervician

Vazhdon fluski e emigrantëve nga vendet në konflikt drejt Shqipërisë si vend tranzit për në Europë.

Ndërsa ttre ditë më parë u ndalën 10 klandestinë në Kakavijë e Gjirokastër, dje Policia për Kufirin dhe Migracionin ka ndaluar 9 shtetas algjerianë në afërsi të fshatit Dervician.

Ata u proceduan me urdhëra-largimi vullnetar dhe u dërguan në Kakavijë te pala greke.