A do të pini më cigare pasi të shihni këto pamje? (VIDEO)

duhani_0Një mësues i bëri nxënësit e tij të mendojnë dy herë para se të konsumojnë cigare.

Në një demonstrim para klasës ai pompon tym cigareje në mushkëritë e shëndetshme të një derri.

Ai u tregon studenteve se si ishin mushkëritë dhe se si shndërrohen pas konsumimit të 60 cigareve.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.