A i dini të këqiat që mund të sjellë seksi?

sex-3-300x190Megjithëse konsiderohet si një akt që sjell kënaqësi për partnerët përfshirës, seksi ka dhe të vërteta të shëmtuara për të cilat ndoshta nuk keni patur më parë njohuri.

Zakonisht meshkujt atraktiv nuk janë shumë të mirë në shtrat, thuhet se më të mirët janë ata që kanë pasur lidhje serioze më parë pasi dinë si ta kënaqin një femër dhe nuk janë egoist në seks.

Këto janë disa të vërteta të shëmtuara rreth seksit:

1 – Kur mashkulli është sipër duket më i keq

2 – Asnjë femër nuk përjeton orgazëm çdo herë që bën seks

3 – Hera e parë asnjëherë nuk del siç keni pritur

4 – Të përjetoni të dy orgazëm njëkohësisht është një gjë shumë e rrallë

5 – Nëse bëni seks anal ju mund të keni punë edhe me jashtëqitjen, prandaj mos u mërzisni…

6 – Seksi mund të ju bëjë të djersiteni jashtëzakonisht shumë

7 – Mund të bëheni me fëmijë pa dashur…