A jeni kuriozë të njihni nënën 93 vjeçare të motrave Libohova?! (FOTO)

Motrat Libohova, Irma dhe Eranda janë dy nga artistet më “big” të muzikës shqiptare. Por a jeni kuriozë të njiheni me nënën e tyre 93 vjeçare? Ka qenë Eranda ajo që ka postuar një video të saj në Instagram, duke ju uruar të gjithë ndjekësve të saj festën e Pavarësisë.

Eranda i ka kërkuar nënës së saj të recitojë një poezi patriotike dhe duket se ajo se ka bërë dysh fjalën e së bijës.