Akademia e policisë, emrat e aplikantëve nga Gjirokastra që hyjnë në konkurrim

rama-dhe-policiaJanë publikuar listat për fazën e parë të konkurrimit në Shkollën Bazë të Policisë.

Testimi me shkrim do të zhvillohet tek Pallati i Kongreseve më datat 15, 16 dhe 17 mars, sipas numrave kodik të më poshtëm.

Aplikantët, duke filluar nga data 09.03.2016 të paraqiten pranë zyrave të Burimeve Njerëzore në Drejtoritë Vendore të Policisë, ku kanë aplikuar, me qëllim tërheqjen e numrit kodik, që ju duhet për t’u pranuar në konkurrimin me shkrim. Sa i përket Gjirokastrës lista ështësi më poshtë:01020304050607080910111213141516