Aksioni kombëtar për pastrimin e mjedisit, Libohova ‘përvesh mëngët’ (FOTO)

Libohova iu bashkua nismës ‘Pastrojmë Shqipërinë që duam’. Përmes një njoftimi, Bashkia Libohovë thotë se mësues e nxënës, si dhe qytetarë të zakonshëm u bënë bashkë në këtë përpjekje të radhës për të dhënë shembullin e ndërgjegjësimit tek të gjithë. Aksioni kombëtar për pastrimin e territorit nga mbetjet urbane pritet të vazhdojë edhe në ditët e ardhshme. Ai mbështetet nga Ministria e Mjedisit dhe Turizmit si dhe institucionet e tjera vendore.

©LibohovaOnline

Image may contain: one or more people, tree, mountain, plant, sky, grass, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, people walking, tree, shoes, sky, plant, grass, outdoor and nature

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, shoes and outdoor

Image may contain: 1 person, standing, tree, child and outdoor

Image may contain: one or more people, shoes, tree, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, standing, tree, outdoor and nature

Image may contain: 2 people

Image may contain: 1 person, outdoor

Image may contain: one or more people, tree, outdoor and nature

Image may contain: mountain, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, mountain, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, people standing, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, tree, shoes, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, tree, sky and outdoor

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, standing, mountain, outdoor and nature