“Al Pazar” në Gjirokastër [VIDEO]

Këtë radhe stacioni i ndalesës për spektaklin e humorit AL PAZAR ka qene pikërisht qyteti i Gjirokastrës. Qytetaret gjirokastrite kane kaluar nje mbrëmje plot te qeshura e humor ne shoqërinë e aktoreve te AL PAZAR. Mes batutave te zgjedhura dhe surprizave te shumta entuziasmi është treguar me duartrokitje. Megjithatë surprizat nga “Al Pazar” nuk kane përfunduar ende per këtë vit.

 

Libohova Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *