Altin Rrakllit i publikojnë mesazhet me një futbolliste, ja çfarë i shkruan trajneri!

rraklli_1Disa mesazhe të shkëmbyera mes trajnerit të Kombëtares, Altin Rraklli me një futbolliste, identiteti i së cilës ende nuk dihet u publikuan nga Panorama Sport.

Futbollistja pranon se nuk është në nivelin e duhur për tu bërë pjesë e kombëtares, por gjithsesi, trajneri e fton të vijë me të në Greqi, kur të jetë grumbullimi i radhës.

Mesazhet

Rraklli: Po pra me mu vetëm se hongre nai drek a nai dark ti e poshtër tëngerllikëse (tongue emoticon). i kam mbyt kto paradite, kemi edhe pasdite, ty sta mbajti byca më duket

Vajza: Hahahar dhe përtoja icik me thon të drejtën, mthe dhe ti ke fut mik u preva fare

Rraklli: Po ca mik mi dreq ta thashë me shaka. Pastaj unë, e para, se haj kët punën e mikut dhe e dyta ti sidomos ske nevojë te unë për mik se…e di vetë mo ti. Do të marr në Greqi ke qef? Në shtator

Vajza: Shumë flm për konsideratën trajner po unë e di që sjam për kombëtare. Ndoshta po punova fort do ta kërkoj nji shanc vet. Për Greqi se di flasim prap.