“Ambel dhe thartë”, sonte në Kalanë e Gjirokastrës koncert nga Shpat Deda

Pas Tiranës, koncerti “Ambel dhe thartë”, i këngëtarit Shpat Deda do të vijojë në Gjirokastër ditën e premte, datë 19 tetor, ora 19:00 te Kalaja e Argjirosë. Koncerti i kantautorit prishtinali vjen me rastin e festimit të një dekade karrierë. Ai do të jetë i pranishëm në disa qytete të tjera të vendit.