Amerikanët duan të bëhen shqiptarë…

Kohët po ndryshojnë, “edhe amerikanët shprehin vullnetin për t’u bërë shqiptarë”, – shkruan jeta Osh Qef.

Në këto pamje duken disa shtetas amerikanë që mjannë flamurin e Shqipërisë dhe disa fanella me logo simbolike të vendit tonë.

usa