Angazhimi i parë i Mirela Kumbaros pas rikonfirmimit në krye të Kulturës

Më shumë mbështetje krijuesve të rinj në katër vitet e ardhshme. Ky ka qenë angazhimi i parë i Mirela Kumbaros, pas rikonfirmimit të emrit të saj ditën e djeshme nga kryeministri Rama në krye të Ministrisë së Kulturës.
Të hënën, Kumbaro  e ka nisur ditën në një takim me 5 fituesit e Fondit për Krijimtarinë Letrare për të Rinj në mjediset e Ministrisë së Kulturës, të cilët  i ka përgëzuar për pasionin e tyre ndaj letrave si dhe ka ndarë me ta faktin se këto programe mbështetëse për krijuesit e rinj do të vijojnë edhe gjatë katër viteve të ardhshme, si një shtysë e domosdoshme inkurajuese për letërsinë tonë.
Çfarë kënaqësie sot që u njoha me 5 fituesit e Fondit për Krijimtarinë Letrare për të Rinj, Manjola Nasi, Saimir Muzhaka, Belfjore Qose, Eris Rusi, Elona Çuliq,  
autorë të poezisë, prozës së shkurtër e prozës së gjatë, që japin shpresë e besim se Letërsia shqipe e ka rrugën e gjatë 
Ky është një program që Ministria e Kulturës do të vijojë ta mbështesë në vitet në vazhdim bashkë me të tjera programe të dedikuara për Leximin  ?
Urime dhe punë të mbarë autorëve  ??
Përshëndetje Lexuesve që së shpejti do të kenë në dorë 5 libra të rinj e me vlerë!  ?
Takohemi për një LIBËR”, shkruan Kumbaro në Facebook-un e saj, duke treguar kështu përkushtimin e saj si ministre, por edhe pasionin si një njeri që vjen nga bota e letrave, për politika nxitëse ndaj librit e krijuesve.