Ankaraja me qendër kulturore “Sami Frashëri”

ankara-300x175Në Ankara është bërë hapja e Qendrës Kulturore Shqiptare “Sami Frashëri”.

Hapjen e qendrës e ka bërë zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi.

Ai ka biseduar me kryeparlamentarin e Turqisë, Cemil Çiçek i cili thuhet ta ka ftuar për vizitë zyrtare në Ankara kryeparlamentarin e Kosovës, Kadri Veseli.