Arjan Çani: Çamët dhe sarandiotët edhe po t’i vrasësh e kanë pak

cani-300x169Arjan Çani ka çuditur jo pak me deklaratën e tij mbrëmjen e së premtes. Ai kishte të ftuar këngëtarin Arjan Korka i cili prezantonte një këngë për çamërinë.

Në bisedë e sipër Çani ka thënë se “çamët dhe sarandiotët edhe po t’i vrasësh e kanë pak”.

Nuk e dimë se çfarë i ka shkuar në mendje në ato momente Çanit por natyrisht që çamët dhe sarandiotët nuk e kanë pritur mirë deklaratën e tij.