“Ballisti” merr të drejtën e autorit për “Autochthonous”

Ismail Morina, i njohur me nofkën Ballisti, ka marrë të drejtën e autorit për “autochthonous”.

Këtë fakt e ka publikuar vetë Morinaj në Facebook, duke publikuar faksimilen e vendimit, të cilin e shoqëron me fjalët: “e mbrojtur… Keni livadhis boll në shpinën e patriotizmit!”.

Kujtojmë se Ballisti kishte ngritur flamurin e Shqipërisë natyrale mes stadiumit të Partizanit të Beogradit, në sfidën ndërmjet Serbisë dhe Shqipërisë, e cila u ndërpre pas futjes së tifozëve në fushë dhe rrahjes së futbiollistëve shqiptarë.

ballisti1