Basha e merr shtruar/ Takime në Gjirokastër, kafe në Lazarat, miting në Libohovë

basha2-620x348Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha pritet që të jetë nesër në Gjirokastër. Ai do të zhvillojë disa takime në Gjirokastër, Dropull, Lazarat dhe në fund ndalet në Libohovë.
Ndër të tjera, pritet që të ketë edhe takim me kryesinë e PD-së si dhe takime me bizneset në këtë qytet për të shpalosur programin me të cilin e djathta pretendon që të vijë në pushtet.

Axhenda

Ora 10 00; Takim ne Kardhiq te biznesi i Peshkut.

Ora 11 00; Vizite ne tregun e qytetit lagjia 18 Shtatori.

Ora 12 00 Vizite ne Biznesin fason, zona industriale.

Ora 13 00. Vizite të Gjirofarma, Dropull.
Ora 13 40;Kafe ne Dropull.

Ora 14 00; Pushim për Drekë te Hotel Çajupi.

Ora 15 30; Takim i mbyllur me Kryesinë dhe Departamentet.

Ora 16 15; Kafe me banorët e Lazaratit, qendër të fshatit.

Ora 17 00; Takim me FRPD të sheshi, Hotel Kodra.

Ora 18 00; Takim me fermerët dhe banoret e zonës Lunxhëri ne fshatin Valare.

Ora 19 15; Takim ne qendër Libohovë.

Ora 20 00. Mbyllja