Basha në Gjirokastër: Votoni ofertën e shpëtimit

11039145_944430775608104_7451802142101012304_nKryetari i Partisë Demokratike vijoi turin e takimeve me qytetarët në Gjirokastër dhe Lazarat. Në bashkëbisedimin me qytetarë dhe tregtarë të Gjirokastrës, ai është njohur me problemet e shumta që kanë. Basha ka kerkuar mbeshtejte per kandidaturen e Igli Kokalarit. 

“Vota për Partinë Demokratike është votë për ulje taksash, të uljes me 25% të çmimit në energjisë, të faljes së kamatë-vonesave, të rritjes së rrogave dhe pensioneve, të shtimit në listën e ndihmës ekonomike të gjithë atyre që janë larguar me të padrejtë dhe çdokujt tjetër që ka nevojë për ndihmën ekonomike”- ka thene Basha.