Bashkia Libohovë, 35 milionë lekë shpenzime për muajin tetor

Bashkia LibohovePër muajin tetor 2015, Bashkia Libohovë ka shpenzuar në total rreth 35 milionë lekë të vjetra.

Referuar të dhënave nga Thesari i Shtetit, Bashkia  ka kryer gjatë këtij muaj 21 transaksione. Shumica e shpenzimeve janë  për paga, , ndihmë ekonomike, pagesë paaftësie, pagesë për anëtarët e Këshillit Bashkiak, si dhe shpenzime për mirëmbajtje automjeti.

2 milionë lëkë të vjetra kanë shkuar për goma, pjesë këmbimi dhe bateri të automjetit të Bashkisë.

Klikoni më poshtë mbi foto për të parë zë më zë të gjitha shpenzimet./Libohova Online

tetor 01Tetor 02