Bashkia Libohovë, 38 milionë lekë shpenzime në muajin maj. Ja kush përfitoi [Tabelat]

Rreth 38 milionë lekë të vjetra kanë qenë shpenzimet e Bashkisë Libohovë gjatë muajit maj 2015. Referuar të dhënave nga dega e Thesarit Gjirokastër, Bashkia Libohovë ka kryer në total gjatë këtij muaji 38 transaksione. Ndër shpenzimet e tjera që mund t’i shihni në tabelat më poshtë janë edhe rreth 600 mijë lekë për karburant dhe vaj, si dhe rreth 1 milion lekë për shpenzime ekskursioni.

Këto të fundit, edhe pse nuk specifikohet në përshkrim, mund të jenë paratë e dhëna për ekskursionin e maturantëve të gjimnazit “11 Shkurti”. Përveç pagave, pagesa tjetër në vlerë më të lartë për muajin maj është kryer ndaj kompanisë “DU&KO”. Rreth 3.7 milionë lekë të vjetra, që sipas përshkrimit kanë shkuar për “mirëmbajtje varreze dhe pastrim”. Shihni më poshtë komplet listën e shpenzimeve për muajin maj 2015. Klikoni mbi foto për pamje më të qartë.

Maj 01Maj 02Maj 03Maj 04