Bashkia Libohovë, 41 milionë lekë shpenzime për muajin mars

 Bashkia Libohovë, 41 milionë lekë shpenzime për muajin mars

BashkiaPër muajin mars 2016 Bashkia Libohovë ka kryer 41.7 milionë lekë të vjetra shpenzime.

Referuar të dhënave nga Thesari i Shtetit, në total gjatë këtij muaji janë 21 transaksione të ndryshme.

Kryesisht kanë qenë shpenzime pagash, pagesë e ndihmës ekonomike dhe shpenzime të tjera operative.

Për të parë me detaje çdo zë shpenzimesh klikoni sipër tabelave më poshtë.

|Libohova Online|

mars 1mars 2

Libohova Online