Bashkia Libohovë, 43 milionë lekë shpenzime për muajin shkurt

 Bashkia Libohovë, 43 milionë lekë shpenzime për muajin shkurt

Bashkia LibohoveBashkia Libohovë për muajin shkurt 2016 ka shpenzuar në total një shumë prej 43 milionë lekësh të vjetra.

Sipas të dhënave nga Thesari i Shtetit, në total gjatë muajit të dytë të vitit 2016 janë kryer 26 transaksione të ndryshme.

Kryesisht janë shpenzime pagash, shpenzime ndihme ekonomike dhe shpenzime të tjera operative.

Për t’i parëme detaje në cdo zë klikoni mbi fotot më poshtë.

|Libohova Online|

Shkurt 2016. 01Shkurt 2016. 02Shkurt 2016. 03

Libohova Online