Bashkia Libohovë, 60 milionë lekë shpenzime për gushtin

016Për muajin gusht 2015, Bashkia Libohovë ka shpenzuar në total 60 milionë lekë të vjetra.

Referuar të dhënave nga Thesari i Shtetit, Bashkia  ka kryer gjatë këtij muaj 12 transaksione. Shumica e shpenzimeve janë  për paga, shtesa në paga, ndihmë ekonomike dhe pagesë paaftësie.

Gushti ëshë muaji i parë që Bashkia Libohovë është nën drejtimin e Luiza Mandit. Kjo e fundit fitoi zgjedhjet lokale të 21 qershorit përballë kandidatit të PD-së, Altin Çomo

Klikoni më poshtë mbi foto për të parë zë më zë të gjitha shpenzimet./Libohova Online.

Gushti 01Gushti 02