Bashkia Libohovë ndërhyrje të pjesshme në rrugët e Labovës së Sipërme (FOTO)

Bashkia Libohovë po kryen së fundi ndërhyrje të pjesshme në disa rrugë të brendshme të fshatit Labovë e Sipërme. Punimet synojnë të lehtësojnë lëvizjen e këmbësorëve dhe automjeteve. Rrugëve po u hidhet shtresë prej betoni. Teksa publikon fotot në Facebook, Bashkia Libohovë njofton se e konsideron me prioritet punën në drejtim të përmirësimit të infrastrukturës rrugore, prandaj do të vijojë me ndërhyrje të tilla.

/Libohova Online/

Image may contain: outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: outdoor and nature

Image may contain: outdoor and nature

Image may contain: plant, outdoor and nature

Image may contain: outdoor