Bëni kujdes, Facebook mund të zbulojë kur shihni porno

1466178155facebokkNjë moment intim si ndjekja e videove porno në kompjuter është një detaj që nuk duhet shfaqur thuajse kurrë dhe mundësisht të mos lësh shenja që dikush tjetër të mund ta zbulojë atë, por Facebook mund ta zbulojë këtë falë sistemit të saj të gjurmimit në faqe.
 
Facebook ka si synim t’u ofrojë përdëruesve të saj reklama të shijeve apo zakoneve të tyre. E për ta bërë këtë ajo gjurmon të gjitha lëvizjet e tyre online.
 
Ajo përdor sistemin e tij të Like, share, por edhe regjistrimet në faqe të ndryshme nëse regjistroheni me anë të Facebook
 
Prandaj kini kujdes kur vizitoni faqe të tilla, mbyllni më parë “Facebook” për të qenë më të sigurtë./tch