Beqaj inaguron qendrën shëndetësore në Lazarat: Fshati do i kthehet normalitetit

Beqja-dhe-AlikoMinistri i Shëndetësisë Ilir Beqaj ka inauguruar sot Qendrën Shëndetësore në Lazarat. Në fjalën e tij të rastit, Beqaj iu premtoi banorëve se Lazarati do i kthehet tashmë normalitetit. “Lazarati do të kthehet në normalitet.

Do të funksionojë shërbimi shëndetësor”, ka thënë kreu i Shëndetësisë.  Qendra Shëndetësore në Lazarat iu nënshtrua së fundmi një rikonstruksioni, pasi deri më tani ajo ka qenë jashtë funksionit çka i detyronte banoret të shkonin në qytetin e Gjirokastrës edhe për shërbimet më minimale